Αρχική        Προφίλ       Στόχος - Όραμα       Δραστηριότητες       Έργα       Επικοινωνία
 
Στόχος - Όραμα
 
Στόχος
Στόχος μας είναι οι υψηλής ποιότητας κατασκευές και η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Το τρίπτυχο ποιότητα, ταχύτητα, οικονομία είναι οι βασικοί παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη κατά το σχεδιασμό και την εκτέλεση ενός έργου μας. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες τεχνίτες, κατασκευαστές και προμηθευτές υλικών.

Μέσα επίσης από τις γνώσεις και την εμπειρία μας πάνω στην οικονομική διαχείριση ενός έργου ή γενικά μιας οικονομικής επένδυσης είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλής ποιότητας παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών πάνω στον τομέα των επιδοτούμενων προγραμμάτων και στη δόμηση μιας υγιούς επενδυτικής κίνησης.

Όραμα
Όραμα μας είναι να γίνουμε πρωτοπόροι και καινοτόμοι στον κλάδο των κατασκευών. Με συνεχή παρακολούθηση της εξέλιξης των δομικών υλικών και των νέων τάσεων της σύγχρονης δόμησης θέλουμε να προσφέρουμε στον χώρο της κατασκευής και της ιδιωτικής επένδυσης τη δυνατότητα στον κάθε πελάτη μας να μπορεί να επιλέξει πραγματικά αυτό που θέλει, στο κόστος και το χρόνο που αυτός θέλει επιλέγοντας μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών που εμείς θα του δώσουμε.

 
Δραστηριότητες:
Μελέτες έργων
Κατασκευή οικοδομικών έργων
Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων
Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
 
Τεχνικά θέματα - Ερωτήσεις:

Γράψτε με μορφή κειμένου αυτό που επιθυμείτε να συζητήσουμε καθώς και τη διεύθυνση email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 
 
Ρυθμίσεις αυθαιρέτων:

Μέσα στις δραστηριότητες της εταιρείας μας δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνεται και η παροχή υπηρεσιών μας για την περαίωση όλων των διαδικασιών τακτοποίησης αυθαίρετων κατασκευών σύμφωνα με το νόμο 4495/2017.


 
 
CONVERSION - Κατασκευή ιστοσελίδων